Klik op de afbeelding voor de geldende aanbiedingen

Verhuizen met korting

Verhuizen duur? Met de kortingspas van VerhuisAdvies valt dat wel mee. Op vertoon van de VerhuisAdvies.pas krijgt u bij diverse winkels, bedrijven en websites in Nederland korting op (delen van) het assortiment.

De VerhuisAdvies.pas wordt momenteel op meer dan 250 locaties in Nederland geaccepteerd, en daar komen geregeld nieuwe locaties bij. Klik op de deelnemende partijen hiernaast voor meer informatie en voor de aanbieding die exclusief voor pashouders is opgesteld.


De VerhuisAdvies.pas wordt door de volgende bedrijven en websites geaccepteerd. Klik op de afbeeldingen in het menu voor de acties en aanbiedingen.

 


Volop voordeel met de VerhuisAdvies.pas

Verhuizen doet u niet dagelijks. Daarom kunt u zich maar beter goed voorbereiden op uw aanstaande verhuizing. Gezinsuitbreiding, een nieuwe baan in een andere stad of behoefte aan een grotere tuin; er zijn tal van redenen om naar een andere (of tweede) woning op zoek te gaan. Maar wat de reden ook is, er zal verhuisd moeten worden. Op zo'n moment kunt u wel wat extra korting gebruiken.

Ontvang korting op verhuizen met de VerhuisAdvies.pas. Deze kortingspas geeft u onder andere 10% korting op autohuur bij Europcar, 15% korting op inboedelopslag, 25% korting op de aanschaf van verhuisdozen, en 10% korting op het inhuren van een verhuisauto met verhuizers (en eventueel een verhuislift).
 

Daarnaast ontvangt u met de VerhuisAdvies.pas korting op een draadloos huisalarm, korting op het politiekeurmerk en kunt u voordelige verhuiskaarten aanvragen. Maar dat is nog niet alles. Momenteel is de pas al op meer dan 250 locaties in Nederland te gebruiken en er komen geregeld nieuwe bedrijven, winkels en producten of diensten bij!

 

Bestel de VerhuisAdvies.pas

>> zakelijke aanvraag <<

Wilt u als makelaar uw klanten een cadeautje geven, geef dan de VerhuisAdvies.pas cadeau. Of wilt u als hypotheekverstrekker uw prospects een extraatje geven als ze bij u een afspraak maken voor een nieuwe hypotheek... De VerhuisAdvies.pas is het perfecte verhuiscadeau dat volop korting geeft aan iedereen die verhuizen gaat. En wij geven u ook nog eens korting, indien u 10 passen of meer afneemt.

Vul onderstaand formulier in en wij bellen u terug. U kunt ons ook zelf bellen. Ons nummer is 088 VERHUIS ADVIES (088 837 48 47).

bedrijfsnaam
naam
geslacht man vrouw
postadres
postcode
woonplaats
telefoon
mobiel
email
website
mijn vraag  

>> particuliere aanvraag >>

 


VerhuisAdvies.nl - KvK Meppel onder nummer 040.75717 - contact