Klik op de afbeelding voor de geldende aanbiedingen

Verhuizen met korting

Verhuizen duur? Met de kortingspas van VerhuisAdvies valt dat wel mee. Op vertoon van de VerhuisAdvies.pas krijgt u bij diverse winkels, bedrijven en websites in Nederland korting op (delen van) het assortiment.

De VerhuisAdvies.pas wordt momenteel op meer dan 250 locaties in Nederland geaccepteerd, en daar komen geregeld nieuwe locaties bij. Klik op de deelnemende partijen hiernaast voor meer informatie en voor de aanbieding die exclusief voor pashouders is opgesteld.


Laat uw woning testen op inbraakpreventie

De Klussenier is een veelzijdige vakman. Als houder van de VerhuisAdvies.pas kunt u uw woning door hem laten analyseren volgens de maatstaven van het Politiekeurmerk Veilig Wonen, een soort APK-keuring op veiligheid. Uit onderzoek blijkt dat het inbraakrisico met 95% daalt wanneer uw woning dit keurmerk heeft. Bijkomend voordeel is dat de meeste verzekeraars korting geven op de premie inboedelverzekering. De Klussenier die u adviseert is gecertificeerd en een door de overheid erkend bedrijf.

Aanbieding: wanneer u zich met uw gegevens plus uw pasnummer aanmeldt via info@klus-direct.nl brengen wij u in contact met een Klussenier. Voor € 50,- kunt u uw woning laten analyseren. Als er verbeteringen aangebracht moeten worden en u laat dat door De Klussenier doen, dan wordt het bedrag van de woningkeuring á € 50,- in mindering gebracht.

 

 


Volop voordeel met de VerhuisAdvies.pas

Verhuizen doet u niet dagelijks. Daarom kunt u zich maar beter goed voorbereiden op uw aanstaande verhuizing. Gezinsuitbreiding, een nieuwe baan in een andere stad of behoefte aan een grotere tuin; er zijn tal van redenen om naar een andere (of tweede) woning op zoek te gaan. Maar wat de reden ook is, er zal verhuisd moeten worden. Op zo'n moment kunt u wel wat extra korting gebruiken.

Ontvang korting op verhuizen met de VerhuisAdvies.pas. Deze kortingspas geeft u onder andere 10% korting op autohuur bij Europcar, 15% korting op inboedelopslag, 25% korting op de aanschaf van verhuisdozen, en 10% korting op het inhuren van een verhuisauto met verhuizers (en eventueel een verhuislift).
 

Daarnaast ontvangt u met de VerhuisAdvies.pas korting op een draadloos huisalarm, korting op het politiekeurmerk en kunt u voordelige verhuiskaarten aanvragen. Maar dat is nog niet alles. Momenteel is de pas al op meer dan 250 locaties in Nederland te gebruiken en er komen geregeld nieuwe bedrijven, winkels en producten of diensten bij!

 

Bestel de VerhuisAdvies.pas
voor slechts € 25,-

naam
geslacht man vrouw
adres
postcode
woonplaats
telefoon
mobiel
email
actiecode

Betaling:
Ik machtig VerhuisAdvies.nl tot het éénmalig afschrijven van het totaalbedrag van mijn rekening. Mijn gegevens zijn:

rekeningnummer
ten name van
woonplaats
Ik maak het verschuldigde bedrag over (betalingsgegevens ontvangt u per mail)

>> zakelijke aanvraag >>

 


VerhuisAdvies.nl - KvK Meppel onder nummer 040.75717 - contact